Billeder fortæller historien
digitalist
digitalist
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Billeder er forskellen på succes og fiasko

Når vi hos JumpStory hjælper dig med at få de bedst mulige resultater med dine tekster og digitale content, så indgår billeder altid som en del af vores arbejde for dig.

Vores kunstige intelligens går ind og analyserer tekstens indhold og finder på den baggrund de bedste billeder, der er tilgængelige og vel at mærke gratis at bruge. Det sker ved, at vores algoritmer søger iblandt millioner og atter millioner af billeder for at finde det helt rigtige match.

Vi sørger hver gang for at sikre os, at der ikke er nogen copyright på billedet. Du kan altså bruge det kvit og frit – også kommercielt. Som et lille eksempel bad vi vores algoritme søge på indholdet af denne tekst og foreslå tre billeder, vi frit kunne sætte ind. De kommer her:


Uanset om du lægger en tekst op på et meget visuelt medie som Instagram, eller der blot er tale om et tweet eller et LinkedIn opslag, så er billedsiden helt afgørende. Det samme gælder, hvis du skal lave en god SEO-artikel eller skrive et blogindlæg.

Billedstørrelserne varierer løbende på de forskellige sociale medier, så nedenstående forslag til størrelser er kun guidelines:

Kilde: Louise Myers, 2018


Med disse guidelines og JumpStory som dit tekst- og contentværktøj er du altså rigtig godt på vej. Her er lidt tal, der gerne skulle fjerne enhver tvivl omkring, hvorvidt billeder er vigtige på sociale medier eller ej:

  1. Blogindlæg og opslag får 94% flere visninger, hvis de er forsynet med ét eller flere billeder
  2. 60% af alle brugere er mere tilbøjelige til at kontakte en given virksomhed, hvis der kommer et billede op sammen med virksomheden
  3. På webshops fortæller 67% af de potentielle kunder, at en høj kvalitet på billedsiden er meget afgørende for deres købsbeslutning
  4. Opslag på Facebook får 37% mere engagement, hvis der er tale om et billede frem for (kun) en tekst.
error: Content is protected !!