nyheder
Jonathan Løw
Jonathan Løw
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Store forbedringer på JumpStory

Fordi JumpStory er en lille virksomhed, har vi langt større mulighed for at lytte til vores kunders ønsker, end det eksempelvis er muligt for nogle af vores store amerikanske konkurrenter såsom Shutterstock, iStock, Getty Images etc.

Et resultat af denne tætte kundedialog er en række nye og smarte værktøjer og forbedringer til JumpStory, som vi nu ruller ud her i maj måned. Alle disse forbedringer er et skridt på vejen i vores ønske om at blive Danmarks førende visuelle univers, hvor du som bruger ikke alene finder millioner 
af flotte fotos, illustrationer, ikoner og videoer, men også nemt kan redigere disse motiver, få hjælp til at udvælge de rette m.m.

Vi holder til trods for de løbende forbedringer og nye features fast i den lave månedlige pris på kun 119 kr. for ubegrænset brug!

 

1. Smart nyt værktøj til billedredigering

Nu behøver du ikke længere forlade JumpStory, når du eksempelvis skal beskære et billede, tilføje tekst eller på andre måder redigere motivet. Vi har indbygget et simpelt billedredigeringsværktøj i JumpStory … 

 

2. Fjern baggrunden på dine billeder

Mange brugere ønskede et simpelt værktøj til at fritlægge billeder – dvs. fjerne baggrunden på eksempelvis et produkt eller et bestemt objekt. Derfor lancerer vi nu en ny feature, hvor du både kan fritlægge billederne og gøre bagrunden transparent.

 

3. Optimér dine billeder til nettet

Har du ikke brug for et billede på 5 megabyte, fordi du egentlig blot skal anvende det til din hjemmeside i en lav opløsning? Så kan du i vores nye visuelle univers nu også med ét enkelt klik optimere alle billeder til brug online.

 

4. Match med tekst via kunstig intelligens

Ligesom du er vant til fra andre fotoarkiver eller stockfoto-hjemmesider kan du naturligvis anvende normale søgeord og kategorier til at finde det billede, illustration, ikon eller video, du har behov for via JumpStory.

Vi lancerer imidlertid nu også en smart mulighed for at lade moderne teknologi gøre det meste af arbejdet for dig. Med vores nye søgefunktion “Match med tekst” skal du nemlig blot copy-paste din tekst ind i søgefeltet, når du er logget ind på JumpStory. Så sørger en kombination af såkaldt maskinlæring og deep-learning (også betegnet kunstig intelligens) for at afkode indholdet af din tekst og ud fra dette matche teksten med relevante fotos.

Bemærk at denne funktionalitet lige nu er i beta-mode. Det betyder, at vi forbedrer den løbende hen over de næste måneder, så forvent ikke magi fra dag ét 🙂

I eksemplet nedenfor har vi indsat en kort tekst omkring Esther, der i øvrigt er JumpStorys firmahund:

Esther er en sort labrador, og det er klart, at vi ikke har et billede af lige præcis Esther i fotoarkivet, men til gengæld kommer søgemaskinen med en lang række andre gode bud. Eksempelvis følgende:

Vi håber, at du vil tage godt imod de nye muligheder. Har du endnu ikke adgang til JumpStory, så få det ved at klikke her …

error: Content is protected !!