Hvordan Helle fra Axept sparede timer på at lede efter billeder
og samtidig blev fri for en masse frustrationer

BAGGRUND

Helle arbejder som uddannelseskoordinator hos Axept. I sådan en koordinerende rolle lander en masse opgaver på Helles bord og end af dem er at finde visuelt indhold til deres website, nyhedsbrev m.m.

UDFORDRING

 

Tidskrævende, svære søgefunktioner og svært at gennemskue om det var lovligt at bruge billedet

Helle har ofte skulle finde billeder til nyhedsbreve og website og hun brugte tit ret lang tid på at lede efter det rette billede online i forskellige billeddatabaser.

Helle udtaler:

”Mange af de eksisterende udbydere har svære søgefunktioner, er på engelsk og virker meget uoverskuelige. Det var ikke altid, at jeg lige kunne finde et billede jeg var tilfreds med. Så prøvede jeg på Google, men her er det rigtig svært at gennemskue, om jeg har lov til at bruge billedet. ”

Med Helles tidligere erfaringer med andre billedetjenester, var hun lidt bekymret for om JumpStory nu kunne leve op til forventningerne.

”Da jeg synes andre lignende services er uoverskuelige og at det er træls, at jeg hos de andre skal købe enkelte billeder og uploade disse hos os selv, var jeg i tvivl om JumpStory kunne leve op til forventningerne.”

Det viste sig dog heldigvis, at da Helle gik i gang med at bruge JumpStory, blev arbejdet med at finde billeder lettere.

Jeg sparer masser af tid på at søge på billeder. Jeg sparer også frustrationer, da JumpStory har så nem en tilgang. Derudover er der så mange mega flotte billeder i databasen. JumpStory er meget enkel at bruge, og det uden at jeg mister noget. Og jeg er sikker på, at jeg må bruge billedet. Jeg kan altid skifte billedet ud med et andet, uden jeg behøver købe det enkelte billede.

Helle

Men hvad var den største forandring ved at skifte til JumpStory?

Helle svarer uden tøven:

”Det er bare SÅ nemt at søge. Det er superfint med kategorier. Det er lidt forskelligt, om jeg starter med at gå i kategorier eller direkte bruger søgefeltet. Det kommer lidt an på, hvad jeg skal bruge billedet til. Nogle gange er det et specifikt billede, jeg skal bruge. Andre gange er det lidt mere flydende.”

Endelig en service, hvor jeg ikke spilder min tid på billedesøgning.

Helle

Alle pengene værd

Jeg værdsætter meget, at vi køber adgang til samtlige billeder, og ikke skal købe f.eks. 10 billeder ad gangen. Det er sjældent, jeg på forhånd ved, hvilke billeder jeg skal bruge i de næste 10 opgaver. Hos JumpStory kan jeg kigge på alle billeder i databasen og downloade dem alle igen og igen. Det er mega smart med et abonnement på samtlige billeder, så jeg ikke behøver købe dem enkeltvis. Prisen er klart en fordel og JumpStory er alle pengene værd.

Helle

Løsning

 

Alt-i-en- billededatabase med nem søgning

 ”Endelig en service, hvor jeg ikke spilder min tid på billedesøgning. Sådan opsamler Helle brugen af JumpStory. 

Med JumpStory har Helle fået én stor billedeplatform, der er meget mere end bare det. Med funktionen TekstMatch kan Helle nu indsætte sin tekst og platformen finder dermed forslag til billeder til hende. Men alene opdelingen i kategorier, har sparet Helle for både tid og frustrationer sammen med en sikker viden om, at hun rent faktisk må bruge billederne som hun vil. 

Et par sidste ord

 

“Jeg anbefaler virkelig JumpStory til alle, der arbejder med visuelt indhold. Det er fantastisk at JumpStory gerne prøver at finde et specifikt billede, hvis jeg har et ønske om motiv, som ikke allerede findes i databasen.

Med den lave pris, den nemme søgning og abonnement på alle billeder i hele databasen, er det et super koncept. “

Skal vi skabe den næste succeshistorie sammen?

error: Content is protected !!