FAQ

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål omkring JumpStory.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så kan du altid kontakte os.

De oftest stillede spørgsmål og svar

JumpStory er et univers for visuelt indhold. Du får som betalende bruger adgang til at søge iblandt flere end 10 millioner billeder, grafikfiler, illustrationer m.m. Bliv meget klogere i de korte videofilm længere nede på FAQ-siden.

JumpStory er altså det oplagte valg for enhver selvstændig,  kommunikationsansvarlig, social media manager, grafiker, digitalt bureau, marketingchef etc., og så koster det kun 119 kr./måned at få ubegrænset adgang til universet og alt det relevante og spændende indhold.

Du kan prøve JumpStory gratis i 30 dage og se, om det er noget for dig. Herefter skal du afmelde det, hvis det ikke er tilfældet. Fortsætter du som glad bruger, er den månedlige pris kun 119 kr./måned for ubegrænset adgang til hele JumpStory universet.

En del af JumpStorys visuelle univers er vores søgemaskine, der giver adgang til at søge blandt millioner af billeder og illustrationer. Du kan søge efter et væld af genrer, og du kan finde såvel traditionelle stock-photo billeder som mere unikke og autentiske fotos fra hele verden. Vi har naturligvis også særligt dansk indhold, som du får adgang til, når du først er blevet bruger.

Vi arbejder løbende på at forbedre søgemaskinedelen af JumpStory-universet, så hvis du har temaer eller konkrete billeder, du godt kunne tænke dig, at vi havde med, så send os hellere end gerne en e-mail på support@jumpstory.dk

Ja. Alt det indhold, du finder via JumpStory som betalende bruger, har en licenstype, der giver dig frie rammer i forhold til at bruge indholdet. Det gælder både til private og kommercielle formål og uanset, om der er tale om eksempelvis brug til tryksager, din hjemmeside, blog, nyhedsbrev etc.

Den eneste undtagelse for ovenstående er, hvis der i motivet indgår enten et kendt kommercielt varemærke (ex. Apple, LEGO) eller en kendt person (ex. Kronprins Frederik). Her er det naturligvis sådan, at du først skal høre denne virksomhed eller kendis ad, hvorvidt du må bruge dem i din markedsføring, inden du gør det. 

Imidlertid gælder dette meget få (talt på nogle få hænder) fotos ud af de millioner og atter millioner af billeder og illustrationer, du finder via JumpStory, og vi er sikre på, at du nok alligevel ville have spurgt Kronprinsen, inden du satte ham på forsiden af din næste marketingkampagne 🙂

Ja. Modsat andre billedtjenester binder vi dig ikke, hvis du vælger at opsige dit abonnement på et tidspunkt. Du kan efter opsigelsen fortsat bruge alle de billeder, illustrationer etc., du har hentet ned – og i al fremtid.

Nej. Uanset om du downloader et billede, en illustration etc. via JumpStory, så skal du ikke kreditere den person, der står bag værket. Du kan altså bruge indholdet ubegrænset og uden nogle former for referencer eller krediteringer.

Alle dem du vil! Så snart du har oprettet dig som bruger på JumpStory, kan du downloade og anvende indholdet uden begrænsninger.

JumpStory adskiller sig fra det eksisterende marked indenfor billeder og illustrationer på en række punkter. Vi har:

a) En anden prismodel
Typisk skal man hos amerikanske billedbureauer som fx. Shutterstock, Getty, Adobe og lignende betale imellem 50-100 kr. pr. billede, eller man kan tegne et abonnement med et begrænset antal månedlige downloads. Hos JumpStory får du i stedet en fast og lav pris pr. måned på kun 119 kr., hvorefter du har ubegrænset adgang til både at søge, downloade og anvende fotos, illustrationer etc. Vi er af samme grund blevet kaldt “Netflix for billeder”.

b) En anden slags billeder
Vi har naturligvis også de klassiske stock-photos, men desuden finder du på JumpStory et stort antal “amatørfotos”, der har et mere autentisk og naturligt look-and-feel over sig. 

c) En lokal tilstedeværelse og forståelse
Vi er skabt i Danmark af danskere, så vi lægger meget vægt på også at have lokale billeder og illustrationer i vores database på flere end 10 millioner stykker visuelt indhold. Derfor finder du på JumpStory en kombination af internationale fotos samt danske motiver, som vores egne freelance-fotografer tager.

Korte videoer til at forstå JumpStory bedre

Fuld tryghed og styr på copyrighten.

Smarte værktøjer til at søge og redigere.

Unik fotogaranti som de eneste i verden.

Unikt udvalg af billeder til ethvert formål.

Ubegrænset brug så du bare kan gi’ den gas.

error: Content is protected !!