FAQ

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål omkring JumpStory.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så kan du altid kontakte os.

De oftest stillede spørgsmål og svar

JumpStory er et univers for visuelt indhold. Du får som bruger adgang til at søge iblandt flere end 10 millioner billeder, videoklip, illustrationer, ikoner, vector-grafik m.m.

Derudover adskiller JumpStory sig markant fra andre billedsider i vores brug af kunstig intelligens (AI). Vi anvender bl.a. AI til at gøre det super nemt for dig at matche dine færdige tekster med relevante billeder. Vi gør det også muligt for dig at forudsige effekten af de billeder, du overvejer at bruge, ved hjælp af AI.

Bliv meget klogere i de korte videofilm længere nede på FAQ-siden.

Du kan prøve JumpStory gratis i 30 dage og se, om det er noget for dig. Herefter skal du afmelde det, hvis det ikke er tilfældet. Fortsætter du som glad bruger, fremgår den månedlige pris, når du tilmelder dig.

En del af JumpStorys visuelle univers er vores søgemaskine, der giver adgang til at søge blandt millioner af billeder og illustrationer. Du kan søge efter et væld af genrer, og du kan finde såvel traditionelle stock-photo billeder som mere unikke og autentiske fotos fra hele verden. Derudover finder du også videoklip, illustrationer, ikoner, vector-grafik m.m.

Vi arbejder løbende på at forbedre søgemaskinedelen af JumpStory-universet, så hvis du har temaer eller konkrete billeder, du godt kunne tænke dig, at vi havde med, så send os hellere end gerne en e-mail på support@jumpstory.dk

Ja – så længe du følger de vilkår, vi har beskrevet i vores Business Terms & Conditions – §11. Alle fotos, videoer, illustrationer, ikoner og vectorer på JumpStory har vi valgt at lægge op under en Creative Commons 0-licens. Læs mere om denne og betingelserne for at bruge den via ovenstående link.

Ja. Modsat andre billedtjenester binder vi dig ikke, hvis du vælger at opsige dit abonnement på et tidspunkt. Du kan efter opsigelsen fortsat bruge alle de billeder, illustrationer etc., du har hentet ned – og i al fremtid.

JumpStory har bygget et smart værktøj, som vi kalder HighJumper. Du oplever det som bruger i kraft af et lille ikon ud for de billeder, der adskiller sig positivt fra mængden i dine søgeresultater.

HighJumper er såkaldt kunstig intelligens, hvilket vil sige, at værktøjet hjælper dig med at spotte de fotos, der forventes at have den bedste effekt på modtagerne. 

HighJumpers algoritmer er baseret på en kompleks kombination af:

  • Millioner af data fra billeder og illustrationer i JumpStorys egen database
  • Millioner af data fra popularitets-rankings af billeder på diverse scoring-sites
  • Millioner af datapunkter som kigger på brugen af billeder på sociale medier
  • Den seneste nye viden fra neuro-marketing omkring hvordan billeder påvirker modtageren.

Ovenstående datapunkter kombineres tilsammen i den algoritme, som vi løbende forbedrer og har navngivet “HighJumper”. For dig som bruger er det heldigvis meget mindre kompliceret, da du blot skal lægge mærke til vores lille ikon ud for de billeder, som vores AI har anbefalet dig at bruge i din kommunikation og markedsføring.

Nej. Uanset om du downloader et billede, en illustration etc. via JumpStory, så skal du ikke kreditere den person, der står bag værket. Du kan altså bruge indholdet ubegrænset og uden nogle former for referencer eller krediteringer.

JumpStory adskiller sig fra det eksisterende, kommercielle marked indenfor billeder og illustrationer på flere punkter. Tre af dem er:

a) Vores prismodel
Typisk skal man hos amerikanske billedbureauer som fx. Shutterstock, Getty, Adobe og lignende betale imellem 50-100 kr. pr. billede, eller man kan tegne et abonnement med et begrænset antal månedlige downloads. Hos JumpStory får du i stedet en fast og lav pris pr. måned, hvorefter du har ubegrænset adgang til både at søge, downloade og anvende fotos, illustrationer etc. Du betaler altså ingenting for billederne hos os, men udelukkende for adgangen til de forskellige services og features, vi har i vores søgemaskine og platform.

b) Vores let-gennemskuelige licensvilkår
Mange af de øvrige tjenester har mere eller mindre komplekse licensvilkår. Sådan er det ikke hos JumpStory. Samtlige billeder er under en CC0-licens. Det betyder for dig i praksis, at du kan bruge dem i al fremtid – også den dag, du ikke længere måtte være kunde hos JumpStory – så længe du overholder vilkårene for brugen af CC0-billeder.

c) Vores lokale tilstedeværelse og forståelse
Vi er skabt i Danmark af danskere, så vi betaler dels lokal skat og skaber lokale arbejdspladser og er dels meget opmærksomme på at forblive tætte på vores lokale brugere, så vi hele tiden kan yde den optimale kundeservice. Derfor må du altid kontakte os, hvis du har særlige ønsker eller idéer til JumpStory. Vi lytter i den grad til dem!

Ja! På internettet finder man i disse år en lang række hjemmesider, der hævder at have fuldstændig gratis billeder til fri brug. Du bør i den forbindelse være opmærksom på, hvorvidt disse sider anvender deres egen licens eller en officiel og anerkendt licens såsom fx. Creative Commons eller Public Domain.

Hvis disse hjemmesider under deres Licens eller Vilkår angiver, at billederne ligger under deres egen licens, så bør du være skeptisk. Flere af siderne skriver godt nok, at deres egen licens er lavet “i samme ånd” som fx. CC0, men i praksis er det ikke så enkelt endda.

En privat virksomheds licens kan denne virksomhed vælge at ændre fra dag til dag, hvorimod CC0-licenser ikke kan trækkes tilbage igen. Derudover kunne man tilføje den forskel, at vi på JumpStory typisk vil have et noget bredere udvalg af billeder og forskellige smarte søgemuligheder, så du sparer en masse tid på dine søgninger.

Der er flere forskellige måder, hvorpå du hurtigt og nemt kan finde visuelt indhold via JumpStory:

1. Kategorier. Lad dig inspirere af vores mange kategorier med billeder og illustrationer.

2. Normal søgning. Indtast ét eller flere søgeord som du kender det fra andre platforme.

3. Tekst-match. Indsæt den tekst, du skal bruge et billede til, og lad vores kunstige intelligens matche indholdet af din tekst med relevante billeder.

4. Hjælp til søgning. Sæt vores søde supportere i sving med at finde de billeder, du ikke umiddelbart selv kunne finde. Fire timer senere har de fundet dem til dig – kvit og frit!

Korte videoer til at forstå JumpStory bedre

Ubegrænset brug så du bare kan gi’ den gas.

Smarte værktøjer til at søge og redigere.

Kunstig intelligens som hjælper med at forudsige effekten af billeder.

Unikt udvalg af billeder til ethvert formål.

error: Content is protected !!