FAQ


Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål omkring JumpStory.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så kan du altid kontakte os på support@jumpstory.dk.

Oftest stillede spørgsmål og svar

JumpStory generelt

JumpStory er til dig, der enten har for travlt til at få skrevet jeres egne blogindlæg/opslag/nyhedsbreve eller til dig, der foretrækker selv at skrive jeres tekster, men gerne vil have dem optimeret med kunstig intelligens.

JumpStory kan ikke blot skrive alle jeres digitale tekster, men også ramme jeres målgruppe bedre end gennemsnittet. Det skyldes, at vi kombinerer erfarne tekstforfattere med kunstig intelligens. Se eksempler på før-og-efter JumpStory.

Først skriver vores tekstforfattere en lækker og spændende tekst, der er både menneskelig og relevant. Derefter sørger den kunstige intelligens for at lave de små tilretninger, som sikrer endnu flere interaktioner, klik, salg eller hvad dit mål måtte være.

Du kan prøve JumpStory gratis den første måned og herefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Med JumpStory hopper dine tekster foran i køen. Man kunne også sige, at du springer foran konkurrenterne.

Rigtig mange andre kæmper dagligt om dine kunders opmærksomhed. Derfor betyder de enkelte ord meget, når du skriver alt fra et Facebook-opslag til en pressemeddelelse, nyhedsbrev, blogindlæg etc. JumpStorys unikke kombination af dygtige tekstforfattere og kunstig intelligens er dét, som gør, at dine tekster klarer sig lige lidt bedre end konkurrenternes.

JumpStory er ikke sat i verden for at gøre tekstforfattere eller journalister arbejdsløse. Vi anvender ligesom alle andre tekst- og reklamebureauer erfarne tekstforfattere, men vi kombinerer deres arbejde med kunstig intelligens. Det betyder, at vi modsat vores konkurrenter udnytter styrkerne fra både mennesket og maskinen. Resultatet er indhold og tekster, der dels er menneskelige og autentiske og dels er optimeret på baggrund af millioner af data.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om teknologien bag, så læs videre her

Hvornår er JumpStory relevant?

Rigtig mange af JumpStorys kunder har i forvejen ansat enten faste medarbejdere eller praktikanter til at hjælpe sig med deres digitale indhold og tilstedeværelse. Hvis du også har det, så kan du bruge JumpStory til at optimere de tekster, I i forvejen producerer, inden I publicerer dem online.

Vi ved fra utallige tests og analyser, at vores kunstige intelligens (algoritmerne bag) kan øge både antallet af klik, interaktioner og salg, hvis du først kører indholdet igennem JumpStory-platformen. Det tager kort tid pr. tekst, og du vil ikke fortryde, at du gjorde det.

Du kan prøve JumpStory gratis den første måned og herefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte eller ej.

JumpStory samarbejder både med reklamebureauer, mediebureauer, SEO-bureauer samt kunder, der i forvejen samarbejder med et eksternt bureau. Det er altså ingen hindring for at bruge JumpStory-platformen – tværtimod.

I disse samarbejder bruger du  JumpStory til at optimere de tekster, I i forvejen producerer, inden I publicerer dem online.

Vi ved fra utallige tests og analyser, at vores kunstige intelligens (algoritmerne bag) kan øge både antallet af klik, interaktioner og salg, hvis du først kører indholdet igennem JumpStory-platformen. 

Du kan prøve JumpStory gratis den første måned og herefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Mange enkeltmandsvirksomheder og små firmaer har i hverdagen for travlt til at få skrevet blogindlæg, nyhedsbreve, opslag på LinkedIn osv. Du ved måske godt, at det er vigtigt, men enten har du ikke tiden til at gøre det, eller også er det blot ikke dit speciale.

JumpStory har bl.a. tre såkaldte “Team-pakker”. Opfat dem som din eksterne marketingafdeling der hjælper dig med at skrive og optimere alt det indhold, der vil tiltrække kunder i fremtiden, men som du lige nu ikke får lavet.

Du kan prøve JumpStory gratis den første måned og herefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Hvordan fungerer JumpStory, og hvilke resultater kan jeg forvente?

Det er altid svært at forstå noget nyt, når man ikke har prøvet det før, men JumpStory er faktisk utrolig enkelt at bruge:

1. Først opretter du en konto på JumpStory. Det tager under ét minut og er gratis, hvis du vælger vores FREE pakke.

2. Herefter stiller du os en opgave. Dvs. at du giver os noget input i forhold til en tekst, du gerne vil have, at vi skriver for dig.

3. Dernæst går vores tekstforfattere i gang med at skrive teksten for dig. De optimerer den bagefter med kunstig intelligens.

4. Du modtager indenfor max 3 dage, ofte hurtigere, din færdige tekst som et link i en e-mail. Herefter kan du logge ind og copy-paste teksten derhen, hvor du skal bruge den.

Du kan prøve JumpStory gratis den første måned og herefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Se eksempler på før-og-efter JumpStory.

Vi kan skrive fejlfri og lækre tekster til dig på både dansk og engelsk indtil videre. Flere sprog følger senere.

JumpStory kan hjælpe dig med alle former for tekster. Du kan bruge os, når du skal have skrevet alt fra blogindlæg til nyhedsbreve, søgemaskinetekster, produktbeskrivelser, hjemmesidetekster, opslag på sociale medier, reklamekampagner etc.

Når du først har oprettet dig som kunde på platformen, vælger du ganske enkelt de tekster, du har brug for, at vi skriver eller optimerer for dig.

Det kan du altid være sikker på af to årsager:

For det første giver man som bruger et input, når JumpStory skriver en ny tekst. Det vil sige, at du eksempelvis kort beskriver de mål, du har med den pågældende tekst samt indsætter et link til din hjemmeside, hvor vi kan læse mere og se, hvordan I normalt kommunikerer omkring jer selv.

For det andet garanterer JumpStory fuld tilfredshed på alle de tekster, vi leverer. Det betyder, at du enten får pengene tilbage eller kan vælge at få skrevet en ny tekst, hvis du ikke er tilfreds.

Vi har lige nu en tilfredshedsgrad på 98%!

Man siger, at der ikke findes nogen garantier her i livet, men JumpStory er faktisk undtagelsen. Vi er således så sikre på, at du bliver begejstret for de tekster, vi skriver for dig, at vi tilbyder 100% tilfredshed eller pengene tilbage på alt, hvad vi laver.

Vi kombinerer erfarne tekstforfattere med kunstig intelligens for at sikre både menneskelighed, kvalitet og effektivitet i alt, hvad vi laver for dig. Det fører til, at de tekster, vi skriver for dig, skaber flere interaktioner, klik eller salg end gennemsnittet.

Du kan prøve JumpStory gratis den første måned og herefter beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte eller ej.

Se eksempler på før-og-efter JumpStory.

Når du som kunde uploader en opgave på JumpStory, angiver du hvilke mål, du har for teksten. Nogle gange drejer det sig om flere klik, andre gange blot branding. Efterfølgende er mange af vores kunder flinke til at give os feedback på de resultater, de opnår med indholdet. Derudover laver vi selv løbende såkaldte A-B-split-test for at sikre, at vores tekster skaber bedre resultater end gennemsnittet.

Du kan prøve JumpStory gratis den første måned og selv opleve JumpStory-effekten.

JumpStory har mange hundrede glade kunder, og vi opsamler løbende cases og eksempler på de resultater, vi skaber i samarbejde med dem. Du finder disse under vores Cases her på hjemmesiden.

JumpStory og kunstig intelligens

Nej, bare rolig 🙂 Alle JumpStorys tekster skrives i første omgang af erfarne tekstforfattere. Der er udelukkende, når vi skal optimere teksterne, inden vi sender dem til dig, at vi anvender kunstig intelligens. Det gør vi, fordi vi ud fra millioner af data og beregninger kan lave de små tilpasninger og finjusteringer, som sikrer de store resultater for dig.

Læs denne artikel hvis du er mere nysgerrig omkring, hvordan JumpStory anvender kunstig intelligens …

Se eksempler på før-og-efter JumpStory.

Nej. JumpStory anvender ikke såkaldt “robotjournalistik”. Der findes nogle medier på nettet, hvor eksempelvis sportsresultater eller vejrudsigter er skrevet af en robot. Det fungerer udmærket i disse tilfælde, men JumpStory hjælper vores kunder med at skrive levende og spændende historier. Det kan en maskine ikke gøre.

Du skal derfor opfatte JumpStory som et team af super dygtige og erfarne tekstforfattere, der som de eneste i Danmark har adgang til kunstig intelligens for at kunne levere et endnu bedre resultat til dig, end du er vant til.

Det gør de skam også. Alle tekster, som JumpStory laver, er skrevet af mennesker af kød og blod. Vores kunstig intelligens træder til i slutningen af vores tekstproces, når de sidste finjusteringer skal laves. Her analyseres din tekst ud fra millioner af tidligere data for at finde de små tilpasninger, du vil opleve kan sikre dig flere interaktioner, klik og/eller salg.

JumpStorys pakker, abonnementer og tekstlængder

JumpStory giver dig mulighed for at vælge imellem 12 forskellige pakker. Det kan lyde uoverskueligt, men det er faktisk utroligt simpelt, når du lige lærer det at kende.

Formålet med de forskellige pakker er at sikre, at du kun betaler for det indhold, du rent faktisk får skrevet. Derfor har vi skræddersyet dem alt efter det behov, du har. 

Du kan vælge imellem vores forskellige specialpakker, som giver dig adgang til at få skrevet alt fra blogindlæg til nyhedsbreve, pressemeddelelser, salgstekster, social-media-opslag eller søgemaskinetekster (SEO).

Derudover har vi et korrekturprodukt, hvor vi løbende kan læse korrektur på dit indhold, og endvidere har vi vores billedpakke, som giver dig adgang til flere end 50 millioner copyright-fri billeder.

Endelig har vi tre såkaldte TEAM-pakker. Dem kan du opfatte sig om en slags ekstern marketingafdeling, og du vælger frit hvilke tekster, du løbende har behov for at få skrevet af os igennem disse pakker.

Læs mere om de forskellige pakker og prøv JumpStory gratis nu …

JumpStory har angivet ud for hver af vores pakker hvor lange tekster, vi kan skrive for dig. Generelt er reglen den, at vi skriver tekster af en maksimal længde på 350 ord. Dog kan du i vores TEAM-pakker få skrevet længere tekster end dette.

Læs mere om de forskellige pakker og prøv JumpStory gratis nu …

Alle JumpStorys pakker og abonnementer kan opsiges med én måneds varsel. Dette gør du nemt og enkelt under “Min Konto”, når du først er logget ind på JumpStory.

I vores øjne er det vigtigt, at der er en linje i de ting, du skriver og kommunikerer. Derfor anbefaler vi altid vores kunder, at de bruger os løbende for at sikre sig denne gennemgående linje og kvalitet i al deres kommunikation og markedsføring.

Du kan imidlertid altid få skrevet den første tekst gratis for at se, om JumpStory er noget for dig. Du går blot ind på vores “Priser” side og vælger FREE pakken. Den giver dig adgang til én måneds fri brug af vores billedservice med flere end 50 millioner billeder samt til at få skrevet én tekst efter eget valg. Prøv det nu …

JumpStorys “Billeder” fungerer som en søgemaskine, der søger iblandt millioner af billeder på hjemmesider, som hoster fotos taget af både professionelle og ikke-professionelle fotografer. Eksempler på sådanne sider er Unsplash.com og Pixabay.
Disse hjemmesider mærker de pågældende billeder som værende til fri afbenyttelse, hvilket som udgangspunkt indebærer, at de må anvendes af dig både i kommercielt og ikke-kommercielt øjemed.

JumpStory hverken hoster eller ejer imidlertid nogen af de pågældende billeder, der fremkommer af søgningerne under “Billeder”. Vi fraskriver af samme grund ethvert ansvar i de tilfælde, hvor du som bruger måtte anvende dem og efterfølgende blive kontaktet af fotografen eller hjemmesiden med henblik på enten kreditering, honorering eller andre former for krav – økonomiske såvel som ikke-økonomiske.

De ovennævnte hjemmesider, som JumpStory søger på, står selv til ansvar for deres billeddatabaser. Vi kan derfor ikke garantere, at der iblandt disse billeder ikke måtte være fotos, som hjemmesiderne ikke har sikret sig de nødvendige rettigheder til fra fotografen. Således sker anvendelsen af denne service på eget ansvar, og JumpStory kan ikke på nogen måde gøres ansvarlig efterfølgende.

Læs øvrige vilkår i vores generelle Handelsbetingelser.

Problemer, passwords m.m.

Du sender blot en e-mail til vores supportafdeling. Så hjælper vi dig videre. Skriv til support@jumpstory.dk

Du sender blot en e-mail til vores supportafdeling. Så hjælper vi dig videre. Skriv til support@jumpstory.dk

Prøv det nu