Chat with us, powered by LiveChat

FAQ

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål omkring JumpStory.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så kan du altid kontakte os på support@jumpstory.dk.

De oftest stillede spørgsmål og svar

JumpStory er et univers for visuelt indhold. Du får som betalende bruger adgang til at søge iblandt flere end 10 millioner billeder, grafikfiler, illustrationer m.m. Derudover sørger vi løbende for smarte features i forhold til at redigere billeder, skriver spændende indlæg om at optimere din markedsføring og meget andet.

JumpStory er derfor det oplagte valg for enhver selvstændig, iværksætter, kommunikationsansvarlig, social media manager, grafiker, digitalt bureau, marketingchef etc., og så koster det kun 119 kr./måned at få ubegrænset adgang til universet og alt det relevante og spændende indhold.

Du kan prøve JumpStory gratis i 30 dage og se, om det er noget for dig. Herefter skal du afmelde det, hvis det ikke er tilfældet. Fortsætter du som glad bruger, er den månedlige pris kun 119 kr./måned for ubegrænset adgang til hele JumpStory universet.

Du får som betalende bruger adgang til at søge iblandt, downloade og bruge flere end 10 millioner billeder, grafikfiler og illustrationer, men det er langt fra det hele. Vi udvikler nemlig hele tiden smarte features og funktionaliteter, som skaber et komplet grafisk og visuelt univers for alle, der har behov for et lækkert visuelt udtryk til at styrke deres blogopslag, sociale medier, hjemmeside, reklamebrochurer osv.

Hos JumpStory synes vi, at den digitale verden er blevet unødigt kompliceret og uoverskuelig. Det stresser vores hjerner, og vi savner personligt værktøjer, der gør hverdagen lettere, sjovere og enklere. Derfor udvikler vi platforme, der gør det komplekse simpelt. Vi kalder metoden simplexity.

JumpStory er vores primære platform. Herinde har vi gjort det enkelt og lækkert at finde og redigere visuelt indhold. Vi ønsker at bygge verdens førende univers til at finde, redigere og optimere visuelt indhold såsom billeder, illustrationer, grafik, videoer m.m.

En del af JumpStorys visuelle univers er vores søgemaskine, der giver adgang til at søge blandt millioner af billeder, illustrationer og videoer. Du kan søge efter et væld af genrer, og du kan finde såvel traditionelle stock-photo billeder som mere unikke og autentiske fotos fra hele verden. Vi har naturligvis også særligt dansk indhold, som du får adgang til, når du først er blevet bruger.

Vi arbejder løbende på at forbedre søgemaskinedelen af JumpStory-universet, så hvis du har temaer eller konkrete billeder, du godt kunne tænke dig, at vi havde med, så send os hellere end gerne en e-mail på support@jumpstory.dk

Ja. Alt det indhold, du finder via JumpStory som betalende bruger, har en licenstype, der giver dig frie rammer i forhold til at bruge indholdet. Det gælder både til private og kommercielle formål.

Du skal dog være opmærksom på følgende: JumpStory har sikret, at indholdet, du finder på vores platform, er givet fri af fotografen. Imidlertid kan der på billederne optræde kendte varemærker (Apple, Google, LEGO osv.) eller kendte personer/ikoner (Kronprins Frederik, Frihedsgudinden, Louvre osv.).

Disse varemærker skal give dig en skriftlig godkendelse, før du må anvende dem i din markedsføring og kommunikation. Optræder de på motiverne, påhviler det således dig at sikre de nødvendige godkendelser fra dem, inden du anvender dem i din kommunikation.

JumpStory adskiller sig fra det eksisterende marked indenfor billeder, illustrationer og video på en række punkter. Vi har:

 

a) En anden prismodel
Typisk skal man hos amerikanske billedbureauer som fx. Shutterstock, Getty, Adobe og lignende betale imellem 50-100 kr. pr. billede, eller man kan tegne et abonnement med et begrænset antal månedlige downloads. Hos JumpStory får du i stedet en fast og lav pris pr. måned på kun 119 kr., hvorefter du har ubegrænset adgang til både at søge, downloade og anvende fotos, illustrationer etc. Vi er af samme grund blevet kaldt “Spotify for billeder”.

 

b) En anden slags billeder
Vi har naturligvis også de klassiske stock-photos, men desuden finder du på JumpStory et stort antal “amatørfotos”, der har et mere autentisk og naturligt look-and-feel over sig. Dermed adskiller vi os fra både de etablerede stock-photo og gratissider online.

 

c) En lokal tilstedeværelse og forståelse
Vi er skabt i Danmark af danskere, så vi lægger meget vægt på også at have lokale billeder og illustrationer i vores database på flere end 10 millioner stykker visuelt indhold. Derfor finder du på JumpStory en kombination af internationale fotos fra vores samarbejdspartnere og danske motiver, som vores egne fotografer selv tager.

 

d) En livslang brugsret til billederne
Hvor nogle af de store aktører på markedet kræver, at man fjerner deres billeder, når man stopper som kunde, så har du med JumpStory ubegrænset brugsret på livstid af alt det materiale, du har downloadet via os.

 

e) En avanceret teknik der sikrer copyrighten
Der findes et væld af gratis hjemmesider på nettet, som samler såkaldte “royalty free” billeder eller i det hele taget markedsfører sig med, at man kan bruge deres gratis indhold uden problemer.

Imidlertid rummer internettet desværre eksempler på, at enkeltpersoner og virksomheder er kommet i problemer, når de har brugt billeder fra disse hjemmesider, fordi man er underlagt de enkelte hjemmesiders egne ‘terms’. 

Hos JumpStory anvender vi avancerede filtre og maskinlæring (kunstig intelligens) til at sørge for, at vi kun viser dig billeder og illustrationer, som du rent faktisk må anvende.

Prøv det nu