FAQ

Nedenfor finder du svar på de oftest stillede spørgsmål omkring JumpStory.

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, så kan du altid kontakte os på support@jumpstory.dk.

De oftest stillede spørgsmål og svar

JumpStory er en søgemaskine, hvor du kan søge blandt millioner af billeder. Du kan tegne et abonnement på tjenesten og få adgang til et ubegrænset antal søgninger og downloads.

Læs mere her.

JumpStory er startet af de to danske iværksættere Anders Thiim Harder og Jonathan Løw. Anders og Jonathan savnede begge et alternativ til de eksisterende stock photo-sider, der ofte er både dyre og amerikanske i deres tilgang til branchen.
Omvendt havde Anders og Jonathan også oplevet, at de forskellige gratissider for billeder ikke hver især dækkede det behov, de havde, for flotte og frit tilgængelige fotos af alt fra kontormiljøer til natur, forretning, stemninger, mennesker etc. Endelig kunne de godt lide tanken om at gøre det muligt for amatørfotografer at få deres billeder ud internationalt igennem en let tilgængelig søgemaskine. Derfor skabte de i sommeren 2018 JumpStory.

Den store vision bag JumpStory er at gøre kommunikation bedre imellem mennesker over hele verden. JumpStorys billedtjeneste er ét bud på, hvordan man gør det nemt at finde billeder, der kan styrke fortællingen og sikre det visuelle element, som er så afgørende for at lykkes med sin kommunikation. Der vil løbende komme flere produkter og services til med afsæt i den samme vision.

Som bruger af JumpStory betaler du et mindre månedligt beløb for at få ubegrænset adgang til søgninger og downloads af billeder. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Der findes tre forskellige måder at søge på, når du først er blevet bruger af JumpStory. Du kan dels søge efter nøgleord / keywords og eksempelvis finde motiver af ”sød hund” eller ”fodboldspiller”. Du kan også gå på opdagelse i de mange kategorier af billeder, og endelig har JumpStory udviklet en feature, hvor du blot indsætter den tekst, du leder efter et billede til, hvorefter JumpStorys kunstige intelligens finder billeder, der matcher tekstens tema og indhold.

Læs mere om disse måder at søge på i vores blog.

Klik her for at blive bruger af JumpStory.

JumpStory er en søgemaskine, der giver adgang til at søge blandt millioner af billeder, illustrationer og videoer. Vi arbejder løbende på at forbedre søgemaskinen, så hvis du har temaer eller konkrete billeder, du godt kunne tænke dig, at vi havde med, så send os hellere end gerne en e-mail på support@jumpstory.dk

JumpStory arbejder hele tiden på at forbedre søgemulighederne på siden. Vi er relativt nye på markedet, så vi påstår ikke, at vores søgefunktionaliteter er perfekte endnu. Derfor hjælper vi dig hellere end gerne, hvis du forgæves søger efter en bestemt type billeder. Endvidere forbedrer vi hver eneste uge både søgemuligheder og mængden af fotos, videoer m.m., du kan finde frem til igennem JumpStory.

Blot skriv til support@jumpstory.dk med dine konkrete behov. Så hjælper vi dig manuelt med at finde præcis det eller de fotos, du er på udkig efter.

Ja. Alle fotos, du finder via JumpStorys søgemaskine, har en licenstype, der giver dig frie rammer i forhold til at bruge billederne. Det vil sige, at du ikke behøver at spørge personen bag om lov først, ligesom du kan bruge billederne både til private og kommercielle formål.

Det er ikke JumpStory selv, der ligger inde med materialet. Det vil sige, at billederne ikke findes på vores servere, men hos tredjepart. Du kan sammenligne det med, når du søger på Google efter en bestemt virksomhed, du vil finde, eller du får vist video-søgeresultater på Google.

Prøv det nu