search
Jonathan Løw
Jonathan Løw
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Sådan finder du billeder med JumpStory

Du har skrevet et rigtig godt indlæg til eksempelvis LinkedIn og er derfor gået på jagt efter det helt rigtige billede til opslaget.

Hvad gør du nu?

Hvis du er som flertallet af danskerne, så Googler du først mulighederne og finder en lang række billeder. Problemet er bare, at alle disse er beskyttet af copyright. Derfor klikker du dig videre til en gratis-tjeneste, du har hørt om, men den tjeneste har ikke lige det, du søgte. Og så ender du måske på en dyr stock-photo hjemmeside, hvor de kræver en mindre formue for de enkelte fotos.

Denne besværlige virkelighed vil vi gerne ændre på med JumpStory! 

Derfor har vi skabt en søgemaskine med adgang til millioner af flotte fotos uden copyright. Her på bloggen kan du læse om, hvor nemt det er at bruge JumpStory. Det kræver faktisk bare, at du opretter en konto hos os. 

Log dernæst ind på din konto og vælg menupunktet “Billeder”. Herefter har du adgang til tre forskellige måder at søge på:

 

1. Du kan indtaste ét eller flere søgeord

På denne måde søger du blandt millioner af billeder og ud fra de nøgleord, de er gemt under. Det kunne eksempelvis være, at du søger på ”hund”. I så fald vil dette være de første billeder, som JumpStory foreslår dig (11. december 2018):

 

Måske er du mere specifik og søger på ”glad hund”. Det giver eksempelvis dette søgeresultat:

 

2. Du kan også bede vores kunstige intelligens om hjælp

Ofte er det imidlertid ikke så ligetil at finde frem til essensen af en tekst. Derfor har vi udviklet en alternativ måde at søge på.
Du kan nemlig også vælge at indtaste hele den tekst, du havde tænkt dig at publicere på LinkedIn. Blot copy-paste teksten ind på JumpStory som i eksemplet her:

 

3. Du kan hente inspiration i vores kategorier

Den tredje mulighed på JumpStory er at søge med udgangspunkt i vores kategorier. Det er et område, vi hele tiden udvider, så lige nu vil du formentlig ikke opleve, at det dækker dit behov fuldt ud på kategoriområdet. Vi tilføjer imidlertid hver uge et væld af nye kategorier, så snart vil vi også her være den søgetjeneste på nettet med flest relevante kategorier.

error: Content is protected !!