Job hos os?

Hvis du er interesseret i at gi’ den gas hos JumpStory, så er du kommet til den rette side!

Aktuelle stillinger, studiejob og praktikophold du kan søge

CTO med iværksætter-drømme

Kan du noget med koder samt har passion for iværksætteri?

Søg et drømmejob med både medindflydelse og medejerskab.

Telemarketing-sælgere med lysten til at gøre en forskel

Verdens fedeste studiejob hvis du kan sælge over telefonen!

God fast løn, attraktiv bonus og et levende startup-miljø.

Søg uopfordret hos JumpStory

Vi elsker mennesker, der tør vise initiativ her i livet.

Derfor tager vi altid gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Vil du gerne ha’ besked, når vi slår nye job og praktikophold op? Tilmeld dig vores nyhedsbrev …

Kort om JumpStory som arbejdsplads

JumpStory er startet af to erfarne serie-iværksættere. Den ene af os er tilmed kåret som Årets Iværksætter, og vi glæder os til at dele noget af al den viden og erfaring med dig som led i dit arbejde hos os – uanset om det er som fast medarbejder, studiejob eller praktikophold.

JumpStory har kontorer i Aarhus, Aalborg og Silicon Valley i USA. Vi er en ambitiøs vækstvirksomhed, og vi tror på, at man kan bruge moderne teknologi – bl.a. kunstig intelligens – til at gøre kommunikation imellem mennesker bedre.

Vi har plads til alle uanset alder og kompetenceniveau. Det vigtigste for os er mennesket bag ansøgningen.

Jonathan Løw & Anders Thiim Harder – stifterne af JumpStory

Vores kontorer

Højbjerg syd for Aarhus (DK)

I et mediehus syd for smilets by har vi hovedkontor. Her finder du vores ledelse, marketingafdeling, salgsteam m.m.

Novi udviklingspark i Aalborg (DK)

I Novi i Aalborg har JumpStorys tech-team til huse og samarbejder tæt med det lokale universitet.

Palo Alto i Silicon Valley (USA)

I hjertet af Silicon Valley har vi adgang til kontorer og mødelokaler for vores internationale folk.

JumpStorys fire kerneværdier som virksomhed

Vi skammer os ikke over at tjene penge, men vi ser penge som et resultat af, at vi gør noget rigtigt og godt – ikke som et formål i sig selv. Derfor er der også penge, vi ikke ønsker at tjene – eksempelvis ved at hjælpe kunder, der måtte ønske at få skrevet hadefulde, racistiske eller stærkt religiøse budskaber. Når vi falder over sådanne tekster, vil vi orientere brugeren om, at disse er uønskede på vores platform. Efterleves dette ikke, vil brugeren blive udelukket fra at bruge vores tjenester. Vi ønsker aldrig kunder for enhver pris!

Vi knokler hårdt for at nå vores mål og for at gøre dig glad som bruger, men vi mener ikke, at livet kun handler om arbejde. Derfor lægger vi vægt på at sikre en sund balance for os selv og for vores medarbejdere på alle områder, og vi opfordrer altid vores medarbejdere til at holde fri, huske at få den nødvendige søvn samt opleve ting, der ikke har med arbejdet at gøre. Vi brænder for JumpStory, men vi vil ikke brænde ud.

Hos JumpStory er vi et team af professionelle medarbejdere, der er utroligt passionerede omkring vores arbejde. Samtidig har vi dog bevaret vores barnlige sind og legeglæden inderst inde, så når vi eksempelvis er ude til events, eller hvis du kommer forbi vores kontor, kan du altid være sikker på at opleve noget humor og kant. Det handler egentlig bare om, at livet ikke altid behøver at være så alvorligt, så vi minder hinanden om, at et smil ofte er den korteste afstand mellem to mennesker.

Vi bryder os ikke om, når virksomheder og organisationer lukker sig om sig selv ved hjælp af nyhedsbreve, der ikke kan besvares, eller supportmails, man ikke aner, hvor havner. Derfor vil du aldrig møde no-reply nyhedsbreve eller automatiserede standard-svar fra vores side. Vi bruger ganske rigtigt kunstig intelligens, men det er intelligensen, vi tilstræber – ikke det kunstige 🙂

Prøv det nu