Model søges

 

 

 

JumpStory er som startup inde i en rivende udvikling, og det betyder bl.a., at vi kommer til at geare op på vores digitale markedsføring og synlighed.

I den forbindelse søger vi “ansigtet udadtil” til en række utraditionelle kampagner, hvor vi bl.a. vil undersøge, om folk kan kende forskel på mennesker, der findes i virkeligheden af kød og blod og så ‘personer’, der er skabt af en computer ved hjælp af kunstig intelligens.

Til disse kampagner skal vi bruge et blikfang. Vi søger derfor en model i alderen 18-35 år til vores kampagner. Det er en fordel, hvis du har erfaring med tidligere modelarbejde, men ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du har et positivt og åbent sind, og eftersom både vores audition/samtaler og selve photo-shootet skal finde sted i Aarhus, hvor vi har hovedkontor, så skal du enten være bosat i dette område eller have lyst til at komme forbi smilets by i forbindelse med opgaven.

Honoraret afhænger af det omfang, som dine bookings får, men du bliver naturligvis honoreret ordentligt for dit arbejde. Photoshoot foregår med en erfaren og professionel fotograf.

Har ovenstående vakt din interesse, så send en e-mail til co-founder Jonathan Løw på jonathan@jumpstory.dkVedhæft enten en række vellignende billeder af dig selv eller send et link til din portfolio.

error: Content is protected !!