Om os

JumpStorys vision er at gøre digital kommunikation så god, at alle mennesker i verden forstår hinanden bedre.

Vi tror på, at én af nøglerne til at skabe en bedre verden går igennem at bidrage til bedre kommunikation imellem mennesker.

JumpStorys måde at arbejde

Hos JumpStory gentænker vi digital kommunikation og markedsføring..

Vi hjælper små og store organisationer med at skrive alt fra blogindlæg til SEO-artikler, nyhedsbreve, SoMe opslag m.m.

Hvor denne kommunikation og markedsføring normalt produceres 100% manuelt, så har vi forsynet vores team af erfarne tekstforfattere med kunstig intelligens-værktøjer.

På den måde kan tekstforfatterne bedre hjælpe dig som kunde med at finde de helt rigtige budskaber, historier og billeder og dermed i sidste ende sikre dig bedre resultater!

Mød teamet bag JumpStory

  • JumpStorys medarbejdere
  • JumpStorys bestyrelse
  • JumpStorys advisory board

Anders Thiim Harder

CEO og co-founder

Iværksætter og rådgiver. Mere end 10 års erfaring fra kommunikations- og PR-verdenen. Indehaver af PR-bureau og medejer af en digital tjeneste til udsendelse af pressemeddelelser.

Jonathan Løw

CMO og co-founder

Iværksætter, foredragsholder og rådgiver indenfor innovation, iværksætteri og PR. Har været med i opstarten af fem virksomheder og er tidligere kåret som ét af Danmarks 100 største talenter.

Andreas B. Eriksen

CTO

Ph.d. Master of Science Datalogi fra Aalborg Universitet og er ekspert indenfor AI og maskinlæring. Én af hjernerne bag den kunstige intelligens, der gør JumpStory i stand til at hjælpe folk bedre.

Mathias Andersen

Udvikler

Master of Science Datalogi fra Aalborg Universitet og specialist indenfor machine learning og kunstig intelligens. Mathias er derudover co-founder af tech-virksomheden Ambolt.

Sofie Gade Billeskov

Tekstforfatter

Uddannet journalist og mange års erfaring som både skribent, digital historiefortæller og entreprenør. Skriver tekster til bl.a. Facebook, LinkedIn og Twitter.

Thomas Nielsen

Udvikler

PhD i Computer Science fra Aalborg Universitet. Ansat som professor i maskinlæring på AAU samt gæsteprofessor indenfor kunstig intelligens på Almeria University i Spanien.

Pranav Gharat

Grafisk designer

Dygtig og energisk designer med base i Mumbai i Indien. Hjælper vores team i Aarhus og Aalborg med at sikre et stilrent og enkelt design til hele JumpStory platformen.

Karen Krogh

Tekstforfatter

Erfaren tekstforfatter og korrekturlæser. Bidrager sammen med vores øvrige team til at sikre, at indhold, der forlader JumpStory-platformen, altid er i orden.

Tove Fensten

Korrekturlæser

Erfaren korrekturlæser som sikrer at alle tekster, der bliver sendt fra JumpStory til kunden, altid er grundigt tjekket for eventuelle fejl eller mangler. Derudover praktisk blæksprutte på kontoret.

Janus Lock

Front-end udvikler

Erfaren og passioneret udvikler med speciale i front-end. Brænder for den digitale verden og for at lave teknisk solide løsninger, der virker og giver værdi. Tilknyttet som freelancer/ekstern.

Jonas Stampe

Head of Content

Jonas har ansvaret for at sikre koordineringen imellem JumpStorys mange dygtige tekstforfattere. Derudover sikrer han kvaliteten af alt indhold, inden vi sender det til kunden.

Sofie Honar

Account manager

Sofie hjælper JumpStory med at få fortalt omkring vores spændende services til danske virksomheder. Hun er den venlige stemme, du hører, når du bliver ringet op med mere info om JumpStory.

Esther

Firmahund

Teamets yngste medlem på bare to år. Esther har begrænset flair for såvel kommunikation som kunstig intelligens, men til gengæld scorer hun højt på appetit for både mad og livet i det hele taget.

Jonathan Løw

Bestyrelsesmedlem

Iværksætter, foredragsholder og rådgiver indenfor innovation, iværksætteri og PR. Har været med i opstarten af fem virksomheder og er tidligere kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske.

Andreas B. Eriksen

Bestyrelsesmedlem

Ph.d. Master of Science Datalogi fra Aalborg Universitet og er ekspert indenfor AI og maskinlæring. Én af hjernerne bag den kunstige intelligens, der gør JumpStory i stand til at hjælpe folk på en helt ny måde.

Søren Niebuhr

Bestyrelsesformand

Erfaren erhvervsmand med en baggrund som både iværksætter, bestyrelsesmedlem og international topchef. Har en stærk track-record fra både Danmark, Europa og Kina.

Adrian Langer

I 2012 arbejdede Adrian som Teachers Assistant hos IT University of Copenhagen, hvorefter han blev konsulent hos nugg.ad. Siden 2014 har han siddet som Country Manager hos Splay Networks i Danmark.

Alexander R. Johansen

Tidligere Deep Learning researcher hos Salesforce og har arbejdet med AI-kapaciteter som eksempelvis Richard Socher. Rådgiver universiteter og startups omkring kunstig intelligens.

Bjørn Flindt Temte

Serie-iværksætter og futurist. Bjørn er specialist indenfor digital transformation og strategi. Han er derudover startup mentor samt arbejder p.t. som seniorkonsulent hos en dansk bank.

Christian Have

Indehaver og kreativ direktør i Have Kommunikation, som han grundlagde i 1983. Christian har desuden sin egen rådgivningsvirksomhed og har skrevet flere bøger om kommunikation og adfærd.

Christian Orry Andersen

Digital Director i reklame- og konsulentbureauet Brandhouse og tidligere stifter og partner i flere digitale bureauer. Har arbejdet med digital strategi samt kreative og kommercielle koncepter i 20 år.

Dorte Skovbo

Specialist inden for strategisk marketing og forretningsudvikling med 13 års erfaring som marketingchef i EG A/S. Dorte er nu aktiv investor, rådgiver og bestyrelsesmedlem med fokus på SaaS Startups.

Ewelina Reszke

CEO og co-founder af GoGetty, som skal gøre det nemt at arbejde med diversitet og inklusion som arbejdsgiver.. Ewelina er derudover en erfaren business-rådgiver og mentor.

Ferdinand Kjærulff

Visionær iværksætter og tidligere co-founder af AirHelp. Aktuelt er Ferdinand co-founder af CodersTrust, der har fokus på at gøre mennesker i udsatte egne af verden selvforsørgende igennem digitale platforme.

Heini L. Hansen

CEO og co-founder af Benelizer A/S, som hjælper virksomheder med at eksekvere effektivt ved bl.a. at udnytte the wisdom of the crowd. Desuden forfatter til bogen 'Content Marketing Maskinen'.

Jesper Højbjerg

Stifter af og bestyrelsesformand for Advice Ledelses- og kommunikationsrådgivning A/S, Advice Digital A/S, Kommunikations-forum.dk samt næstformand i DanBAN og adj. professor på CBS.

Jonas Hedman

Associate Professor indenfor området IT Management på Copenhagen Business School (CBS). Forsker indenfor områderne future payments, bæredygtighed og digitale forretningsmodeller.

Joshua Skewes

Hjerneforsker og co-director på Interacting Minds Centre på Aarhus Universitet. Joshua er specialist i kognitiv videnskab og lingvistik samt har en PhD i integrativ neurovidenskab.

Klaus Sommer Paulsen

Strategisk konceptudvikler, storyteller, foredragsholder og designer med speciale i tematiserede og brandede oplevelser. CEO og Co-founder hos Adventurelab og sidder i en række forskellige bestyrelser.

kristoffer

Kristoffer Stensbo-Smidt

Forsker i kunstig intelligens ved University of Cambridge. Har fokus på kunstigt intelligente metoder, der kan lære fra meget få data, og som samtidig kan knytte usikkerheder til deres beslutninger.

Liana Razmerita

Associate Professor i afdelingen for Management & Kommunikation på CBS. Forsker primært i socio-teknologiske aspekter indenfor digital transformation og innovation.

Lisbeth Chawes

Én af de mest prominente kvindelige ledere inden for det danske tech community. Gennem Lisbeths karriere har hun skabt sig en stor værktøjskasse med erfaring fra startups og gode lederstillinger.

Mads Kistrup Jørgensen

Arbejder med data og indsigter som konsulent hos Creuna. Mads har skrevet speciale om, hvordan AI kan bruges til at analysere følelser i kommunikation på SoMe. Modtog flere priser for dette arbejde.

Mads Transel

Iværksætter og rådgiver indenfor SaaS, IT/tele m.fl. Brænder for international forretningsudvikling, innovation og partner-opbygning. Mads er VP for Actimo og bestyrelsesformand for TEO A/S.

Marie Kjær Hansen

Marie er stifter af virksomheden Plan Penny, der skal gøre den personlige planlægning meget nemmere. Derudover er hun projektleder hos bureauet Charlie Tango.

Mie Krog

Specialist indenfor strategisk forretningsudvikling, digitalisering og marketing. Mie sidder som medlem og formand i en lang række bestyrelser og advisory boards.

Morten Wulff Braüner

Morten er Market Intelligence Specialist hos Nissens og trækker på en baggrund som Data Scientist med speciale indenfor at analysere og validere data til både interne og eksterne systemer.

Nicolai Fink Gundersen

Med en baggrund som finansiel rådgiver fra KPMG & EY, suppleret med en MBA fra University of Cambridge, investerer Nicolai i dag i start-up og scale-up tech- virksomheder med stort internationalt potentiale.

Pernille Andersen

Pernille er stifter af platformen FeedsFloor, der gør det nemmere for virksomheder at skabe digitale showrooms. Hun er derudover tidligere stifter af det digitale magasin Women in B2B.

Peter van Toorn Brix

Creative Director, Co-founder, Partner hos Loop Associates. Designer, kreativ professionel med mere end 20 års erfaring og viden med design af brand identities - fra koncept til gennemførelse og vedligehold.

Rikke Østergaard

Rikke er Head of Social ved Advice A/S, hvor hun udvikler kampagner, indhold og strategi for både offentlige og private organisationer. Rikke står desuden bag podcasten Karrierekvinder.

Roxane Jurkovskaja

Roxane er co-founder og COO hos The D. - en virksomhed med hovedsæde i Bonn, Tyskland, hvorfra man bygger software og hardware løsninger, der forbinder data, teknologi, mennesker og miljø.

Sanne sorthvid

Sanne Markwall

Kommerciel direktør og strategisk rådgiver i Vinderstrategi A/S. Evner at tænke skævt og konstruere nye løsninger, der adskiller sig fra mængden. Sanne deler gerne ud af erfaringer fra mere end 300 strategiske forandringsprojekter

stinen

Stine Halberg

CEO for Publicis Media Danmark og har mere en 23 års erfaring inden for rådgivning af store danske, nordisk og internationale virksomheder inden for forretningsudvikling, mediestrategi og digital markedsføring.

Søren Riis

Serie-iværksætter og stifter af firmaer som GoMore, UrbanWineBox m.fl. Søren er desuden dr. phil i filosofi og har en ph.d. i filosofi fra Albert-Ludwigs Universität, Freiburg. Han er lektor i filosofi og videnskabsteori på RUC.

Thomas Bolander

Lektor i logik og kunstig intelligens ved Danmarks Tekniske Universitet. Specialiseret i sociale aspekter af AI med henblik på at forbedre interaktion og samarbejde mellem mennesker og maskine.

Thomas Martinsen

CEO og bestyrelsesformand i virksomheden Blue Fragments, der arbejder med kunstig intelligens i forhold til at udnytte den nuværende eksplosion i adgangen til både data og computerkraft.

Thomas Ritter

Professor i markedsstrategi og forretningsudvikling ved CBS. Forsker og rådgiver om data-dreven vækst og strategiudvikling. Forfatter til en lang række artikler og øvrige publikationer.

Thomas Wahl

Har over 15 års erfaring indenfor IT og teleindustrien og har især arbejdet med strategier og business performance. Thomas er i dag direktør hos Dansk Markedsføring (Danish Marketing Association).

Tobias Smidth-Fibiger

Tobias er CEO for McCann Copenhagen og har mere end 20 års erfaring fra krydsfeltet imellem branding, forretningsudvikling og digital markedsføring. Blev nomineret som Top 100-talent i "Creative Pool Awards" i 2017.

Pressekontakt og facts

Anders Thiim Harder og Jonathan Løw skabte i foråret 2018 visionen bag JumpStory. Efterfølgende er JumpStory-familien blevet udvidet med dygtige tekniske kompetencer fra Ambolt Holding ApS, der i dag ejer 11% af virksomheden JumpStory ApS, mens Borean Innovation A/S har investeret et større millionbeløb og derfor ejer 25%.

Jonathan og Anders ejer hver 32%, og de svarer altid gerne på spørgsmål fra medier, journalister, bloggere og andre.

Skriv blot en mail til nysgerrig@jumpstory.dk eller ring på mobil 28 78 54 50.

Her finder I vores officielle logo og pressefotos (fotokredit: Pernille Lau).

Vores kontorer

Højbjerg syd for Aarhus (DK)

I et mediehus syd for smilets by har vi hovedkontor. Her finder du vores ledelse, marketingafdeling, salgsteam m.m.

Novi udviklingspark i Aalborg (DK)

I Novi i Aalborg har JumpStorys tech-team til huse og samarbejder tæt med det lokale universitet.

Palo Alto i Silicon Valley (USA)

I hjertet af Silicon Valley har vi adgang til kontorer og mødelokaler for vores internationale folk.

JumpStorys fem kerneværdier som virksomhed

Vi skammer os ikke over at tjene penge, men vi ser penge som et resultat af, at vi gør noget rigtigt og godt – ikke som et formål i sig selv. Derfor er der også penge, vi ikke ønsker at tjene – eksempelvis ved at hjælpe kunder, der måtte ønske at få skrevet hadefulde, racistiske eller stærkt religiøse budskaber. Når vi falder over sådanne tekster, vil vi orientere brugeren om, at disse er uønskede på vores platform. Efterleves dette ikke, vil brugeren blive udelukket fra at bruge vores tjenester. Vi ønsker aldrig kunder for enhver pris!

Vi knokler hårdt for at nå vores mål og for at gøre dig glad som bruger, men vi mener ikke, at livet kun handler om arbejde. Derfor lægger vi vægt på at sikre en sund balance for os selv og for vores medarbejdere på alle områder, og vi opfordrer altid vores medarbejdere til at holde fri, huske at få den nødvendige søvn samt opleve ting, der ikke har med arbejdet at gøre. Vi brænder for JumpStory, men vi vil ikke brænde ud.

Hos JumpStory er vi et team af professionelle medarbejdere, der er utroligt passionerede omkring vores arbejde. Samtidig har vi dog bevaret vores barnlige sind og legeglæden inderst inde, så når vi eksempelvis er ude til events, eller hvis du kommer forbi vores kontor, kan du altid være sikker på at opleve noget humor og kant. Det handler egentlig bare om, at livet ikke altid behøver at være så alvorligt, så vi minder hinanden om, at et smil ofte er den korteste afstand mellem to mennesker.

Som bruger skal du ikke betale for noget, du ikke er tilfreds med. Derfor garanterer JumpStory, at alle de tekster, du får retur fra os, er 100% i orden. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med det arbejde, vi har lavet for dig, så får du dine penge tilbage for den pågældende måned. På den måde ønsker vi at understrege, at kvalitet ikke blot er et ord, vi bruger, men noget vi rent faktisk mener.

Vi bryder os ikke om, når virksomheder og organisationer lukker sig om sig selv ved hjælp af nyhedsbreve, der ikke kan besvares, eller supportmails, man ikke aner, hvor havner. Derfor vil du aldrig møde no-reply nyhedsbreve eller automatiserede standard-svar fra vores side. Vi bruger ganske rigtigt kunstig intelligens, men det er intelligensen, vi tilstræber – ikke det kunstige 🙂

Prøv det nu