Praktikophold

JumpStorys guide til den gode praktik

Hvis du lige nu er på jagt efter et praktiksted, eller du kender én, der er, så læs med her. Det er nemlig super vigtigt, at du får afstemt dine drømme med virkeligheden, når du leder efter det helt rigtige sted at komme i praktik.

Hos JumpStory får vi rigtig mange ansøgninger fra skønne unge mennesker, og vi søger praktikanter løbendeVi har valgt at betragte praktikanterne på linje med vores ansatte, for vi drømmer hver gang om, at vi får nogle talenter i praktik, som også kunne ende med at blive medarbejdere hos os.

I ledelsen hos JumpStory har vi været iværksættere i over 15 år, og derfor har vi også haft rigtig mange mennesker i praktik i vores forskellige firmaer. Vi har desuden ansat en lang række af dem, og det har heldigvis hver gang været en god oplevelse.

Forskellen på at studere og være i praktik

Vi deltager flere gange om året i de såkaldte Company Dating-events, hvor virksomheder møder studerende og søger et godt match.

Hver gang er der en fed stemning, mange talenter, men også det klassiske ønske om at finde “et praktiksted, hvor man kan idéudvikling, brainstorme og være innovativ.”

Vi skal ikke afvise, at der findes steder, hvor man ikke laver andet end det, og vi elsker også selv at tænke nyt. Imidlertid kan man ikke leve af at brainstorme fra morgen til aften, og derfor lægger vi altid vægt på, at det gode praktikophold bør handle om at lære at eksekvere.

JumpStorys tilgang til en god praktik

Vi mener, at følgende ingredienser er afgørende for et vellykket praktikophold – uanset om det er hos os eller andre:

– At man får masser af ansvar og lov til at lykkes og fejle
– At man kan stole på, at ledelsen tager ansvaret, hvis man fejler
– At man kommer ud af sin studie- og innovationsboble 
– At man lærer forskellen på at tænke kreativt og at eksekvere.

Det ‘at eksekvere’ kan måske lyde kedeligt, men det er faktisk præcis det modsatte af kedeligt. Følelsen af at lykkes med at eksekvere er nemlig fuldstændig fantastisk. Det gælder uanset, om du har bidraget med et nyt flot design, skaffet flere følgere på FB, gennemført en succesfuld event eller noget helt fjerde.

Vi er iværksættere dybt ind i hjertet

Iværksætteri handler om at ‘sætte iværk’. Det er først i dét øjeblik, at du virkelig lærer noget, og derfor anbefaler vi dig varmt at finde et praktiksted, hvor du får hænderne ned i bolledejen og ikke kun skal sidde og tænke store tanker.

Måske lyder det som en drøm at skulle være kreativ eller innovativ hele tiden, men hvad er det fede i at beskrive nogle idéer og koncepter, som alligevel aldrig bliver brugt til noget i praksis?

Tusind tak for at du læste med!  Vi håber selvfølgelig rigtig meget, at du vil kontakte os og høre nærmere om praktikmulighederne hos os!

error: Content is protected !!